Hej! Det var längesen... verkligen längesen! Jag har inte bloggat på ca 4 månader, och helt ärligt har jag ingen bra anledning till varför det inte har kommit upp några inlägg sedan juni. Det har alltid funnits i bakhuvudet att jag måste uppdatera och jag har haft flera inläggsideer, men det har varit min sista prioritet. Trots att jag har rätt fullt upp hela tiden är det inte så att tiden inte har räckt till för att blogga, för det har den, men då har jag hittat på andra roliga grejer istället för att blogga. Därför tänkte jag bara skriva om allt som har hänt sedan mitt senaste inlägg, och sedan kan ni ge er på att det troligast kommer minst ett inlägg i veckan efter dethär!
 
Mitt sommarlov var verkligen jättehärligt! Jag spenderade mycket tid med familj och vänner, och bortsett från dem få bottennapp var det absolut en av dem bästa somrarna på länge!
Först var jag bara hemma i några dagar, då jag var med mina vänner en del. Sedan bar jag och min familj av till USA! Där skulle vi spendera större delen av sommarlovet, en hel månad faktiskt! Då skulle jag ju lämna min fina hamster på pensionat, och det blev tyvärr sista gången jag såg honom, då han sorgligt nog somnade in under slutet av vår resa. Jag saknar honom fortfarande väldigt mycket, men han har det bra i hamsterhimlen! Men hursomhelst, vi åkte då till USA:s östkust via London, där vi stannade i en vecka och åkte sedan till västkusten i två veckor. Det var verkligen underbart! MIljön var så vacker, och vi gjorde flera jätteroliga grejer. Vi åkte bla. till Disney Land och Lego Lan, och hade det allmänt bra. Sedan åkte vi tillbaka till östkusten där vi stannade i en vecka, och sedan var det dags att åka hem till Sverige igen. När vi kom hem sov vi hemma några nätter och åkte sedan till landet för att bla. begrava hamstern. När vi kom hem till stan igen fick vi faktiskt en ny familjemedlem. Vår lilla kattunge Morris (renrasig sibirisk) kom hem till oss i början av augusti och han trivs, och vi trivs med att ha honom här! En vecka senare åkte jag på träningsläger i en vecka och hade det jättekul. Vädret var bra i stort sätt hela veckan, vilket var tur eftersom vi tränade utomhus! Under den veckan fyllde jag år, och det var första gången jag firade min födelsedag utan familjen! Lägret avslutades med en uppvisning då släkt och vänner fick komma och titta på. Sedan åkte jag hem igen, och var hemma resten av sommarlovet. Jag var med kompisar, var hemma och tog det lugnt, gosade med katten, osv. Sedan började skolan! Jag är väldigt nöjd över min klass och mina lärare, och trivs bra i skolan i år igen.
 
Nu har jag lov igen, höstlov! Det är så skönt, lovet var verkligen efterlängtat efter hårt slit och arbete i några månader. Ha ett finfint lov, så ses vi snart, kram!